Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Служебно правителство да внася бюджет е непредвидено в конституцията,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Служебно правителство да внася бюджет е непредвидено в конституцията,
Коментари Харесай

Антон Кутев: Кацаров направи всичко възможно, за да са минимални мерките

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Служебно държавно управление да внася бюджет е непредвидено в конституцията, най-лошото е, че това нямаше по какъв начин да не се случи. Притиснати са ", сподели пред БТВ Антон Кутев, представител на служебния кабинет.

" Надявям се, че те ще осъзнаят. Служебното парвитество е служебно, партиите по-късно ще понесат негативите. Демократичната процедура те подлага на такива тествания от време на време, а идващото служебно държавно управление ще евентуално до декември. При един продънен бюджет, тия пари би трябвало да се доплатят от някъде.

Тъкъв напор от министри не съм виждал до в този момент, само че има най-малко 10-15 значими законопроекта отвън актуализацията на бюджета. Ако преди месец беше почнал да работи Народното събрание, щеше да е по-добре. " - аргументира се гостът в " Лице в лице ".  

Протест против мерките 

Мерките са заложени в план от лятото, с цел да не се работи стихийно под натиска на страстите. Планът тръбваше да работи, правителствот оправи всимко допустимо да не постановяваме нищо ограничаващо, ясно е, че когато се съберат 100-150 младежи, по-бързо се популяризира. 
Не са всички бизнеси в колапс, не е правилно, че няма помощи. Днес направихме пресконф, то началото на ограниченията в туризма са дадени 680 млн лева 
Взимаме минималните съществени ограничения, значимото е където се налага 

Кацаров направи всичко допустимо, с цел да са минимални ограниченията. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР